STAGEVACATURES: PRODUCTIE & EDUCATIE

Nieuw Dakota  heeft plek voor één productiestagiair en één educatiestagiair

Periode: februari/maart ’19 – augustus ’19

Nieuw Dakota is een kunstruimte in Amsterdam Noord, op de voormalige NDSM-werf. We bieden een palet aan tentoonstellingen, projecten en publieksprogramma’s en we exploreren samenwerkingen met lokale en (inter)nationale instellingen, kunstenaars en curatoren. We zoeken daarbij ook de verbinding op met de openbare ruimte, het publiek en partners in de stad en in Amsterdam Noord in het bijzonder.

Tot de werkzaamheden van de stagiair behoren onder andere:

Nieuw Dakota zoekt iemand met een sterk organisatorisch vermogen en affiniteit met hedendaagse kunst. Verdere eigenschappen die wij zoeken in de productiestagiair zijn:

Wat bieden wij?
Stagelopen bij Nieuw Dakota betekent een veelzijdig pakket aan stage-mogelijkheden, veel ruimte voor eigen inbreng en een prettige, dynamische werksfeer. Nieuw Dakota bestaat uit een klein, ervaren team waar je volwaardig onderdeel van zult zijn. Je maakt het functioneren en de ontwikkeling van een internationale kunstinstelling van dichtbij mee en je kan veel contacten opdoen binnen het kunstenveld. Er is een onkostenvergoeding beschikbaar.

Voltijd/deeltijd:
Nieuw Dakota is op zoek naar een stagiair voor 2 tot 4 dagen per week. Er zijn diverse specifieke stageopdrachten mogelijk. De ingangsdatum en  de duur  van de stage zijn bespreekbaar.

Contact: Voor meer informatie en sollicaties (motivatiebrief en CV) kun je contact opnemen met Agnes Voskamp via voskamp@nieuwdakota.com.

top ↑