Ontdekkingswandeling Noord

ONTDEKKINGSWANDELING NOORD
Ervaar de stad door nieuwe ogen en oren en observeer de vele gezichten van Amsterdam Noord!

Ontdekkingswandeling Noord is een interactieve wandeling door verschillende wijken in Amsterdam-Noord. Het anders leren kijken naar je omgeving staat in de wandeling centraal. Diverse opdrachten geven je al wandelend handvatten om creatief in interactie te gaan met de openbare ruimte. De straten, de gebouwen, het groen, objecten en de bewoners van de buurten die de wandeling doorkruist. Onderweg ontdek je geluiden, verhalen, contrasten, (onbedoelde)kunstwerken en meer…

Bij de wandeling hoort een routekaart met opdrachten en informatie over de wijken en speciale plekken die je tegenkomt. Kom een geprint exemplaar halen bij Nieuw Dakota of download hier de online versie.

Ontdekkingswandeling als workshop?
De wandeling kan zelf gewandeld worden met het boekje, maar het is ook mogelijk deze te boeken als begeleide workshop voor kleine en iets grotere groepen van alle leeftijden. Neem bij interesse contact met ons op via info@nieuwdakota.com.

Deel jouw ontdekkingen met ons!
Wij zijn benieuwd naar de bevindingen en foto’s van alle wandelaars en bewaren deze graag voor een mogelijk vervolgproject. Daarom vinden we het leuk als jullie deze deelt op social media (Instagram) of naar ons mailt.

Ontwikkeld door: Katinka Schlette en Ezra van der Schaaf
Ontwerp boekje en kaart: Saïda Ragas