How to touch the space

How to touch the space is te zien van 9 tot en met 19 februari met performances in het weekend (11 en 12, 18 en 19 feb.) van 15:00 tot 17:00u.

Performancekunstenaar Clarinde Wesselink maakt installaties, sculpturen, films en tekeningen over de balans en de dialoog tussen het menselijk lichaam en de tastbare ruimte. Haar werk toont een persoonlijk en intiem realisme, voortkomend uit fysieke belevingen van ruimtelijke en sociale verbanden. Elk nieuw werk is een poging om de grenzen van tijd een ruimte open te breken, een verlangen om een plek te creëren die alleen zintuiglijk ervaren kan worden.
How to touch the space is een presentatie van haar tekeningen, objecten, video’s en performances waarin emotionele belevingen uit het dagelijks leven getransformeerd worden naar tastbare objecten; in de performances tekenen lichaam en object samen de ruimte.