SummerShow Amsterdam Noord

Van 21 juni tot 1 augustus presenteerden wij in samenwerking met Francis Boeske Projects de SummerShow Amsterdam-Noord. Alle kunstenaars uit Amsterdam-Noord, zowel professionele als Sunday painters’ werden uitgenodigd om zich voor de SummerShow aan te melden door een aanmeldingsformulier in te sturen en daarmee kans te maken om tijdens de SummerShow één of meerdere werken te tonen.  Een professionele jury, bestaande uit Lieven Hendriks, Chris Keulemans, Reyn van der Lugt en Ella van Zanten, beoordeelde alle werken en maakte een selectie van 118 werken, welke in beide ruimtes aan de Van Riemsdijkweg gepresenteerd werd.
De SummerShow werd op zondag 21 juni geopend door Erna Berends, portefeuillehouder Kunst en Cultuur Amsterdam Noord. Juryleden Ella van Zanten en Reyn van der Lugt waren aanwezig en maakten bekend dat Roos van Haaften en Bert Teunissen de juryprijs gewonnen habben. De publieksprijs werd gewonnen door Valerie van Leersum. De drie kunstenaars zullen samen een tentoonstelling maken die eind 2015 in de ruimte van Francis Boeske Projects gepresenteerd zal worden.