STEUN ONS

Making Waves: 2, 3 & 4 juni

mei 28, 2017  |  Algemeen, Nu, Tentoonstellingen

Making Waves!
Vlag van Compassie & Nieuw Dakota 

Making Waves diner: zaterdag 3 juni
Op 3 juni is het Making Waves diner, met een vol programma:  naast het diner zijn er performances van Rosa Sijben, Margit Odems, Suzanne Bernardt, Sarah Mei Herman en Didi Lehnhausen en zijn er werken te zien van Tobias Karlsson en Rini Hurkmans. De avond wordt afgesloten met ‘the energy movement trip’ van Revé Terborg en Lucinda Wessels. Fabiola Veerman zal ter plekke de Making Waves radioshow maken, die als podcast op Amsterdam FM te beluisteren is.
Het hele programma en het diner samen kosten € 35. Er zijn nog een paar plekken vrij. Reserveer snel!

Open de pdf, kies je donatie en reserveer je plek!

Boekpresentatie ‘Compassion, a paradox in art and society’
Op vrijdag 2 juni om 17:00 uur wordt het boek “Compassion, a Paradox in Art and Society” voor het eerst publiekelijk gepresenteerd.

Vlag van Compassie
Vlag van Compassie is een conceptueel kunstwerk dat mensen uitdaagt om het begrip compassie te duiden en de Vlag daarvoor te gebruiken. Ze spoort mensen aan om een positie in te nemen over ethische vraagstukken. De Vlag, bestaande uit een golvende, goudgele horizontale baan midden in een wit veld, beweegt zich al meer dan 10 jaar binnen en buiten de kunstwereld. Iedereen kan de Vlag aanschaffen en inzetten om zichtbaar te maken hoe hij/zij denkt over compassie. Het is een Vlag voor en van iedereen. De Vlag is een instrument om uiting te geven aan het algemeen menselijke gevoel van compassie, onafhankelijk van politieke, religieuze, sociale of culturele instellingen en van ras of geslacht. Veel verschillende mensen –individuen en groeperingen– over de hele wereld hebben de Vlag van Compassie al ingezet, om zo uitdrukking te geven aan hun gedachten en gevoelens over compassie en dus over ethiek.

Vlag van Compassie
140 x 100 cm  – € 45,00
70 x 50 cm  – € 25,00

Pin Vlag van Compassie
€ 10,00

Manchetknopen Vlag van Compassie
€ 35,00

Making Waves bij Amsterdam FM (vanaf minuut 50)

www.flagofcompassion.com
Volg de Vlag van Compassie op facebook